0

Doktorët zbulojnë ilacin që meshkujt të mos i lënë shtatzënë gratë dhe mban larg spermën nga vezoret

Shkencëtarët britanikë kanë arritur një hap më afër krijimit të një pilule kontraceptive mashkullore. Zbulimi, i cili mund të ndihmojë miliona çifte, përfshin një proteinë përgjegjëse për ‘lundrimin’ e spermës. Hulumtuesit kanë zhvilluar një kompleks të ri që përkohësisht e… Continue Reading