0

Të kesh qime në veshin tënd është një shenjë paralajmërimi!

Sipas shkencëtarëve, qimet e zeza brenda veshit mund të tregojnë një sulm në zemër. Sipas një letre të vitit 1984 të botuar në New England Journal of Medicine, ekziston një lidhje e fortë midis qimeve të kanalit të veshit dhe sëmundjes së arteries koronare. Grupi i mjekëve, duke përfshirë Richard F. Wagner të Boston University Medical School, supozoi se shkaku i mpiksjeve në arteriet mund të jetë ekspozimi afatgjatë ndaj androgjenit, një hormon mashkullor…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *