0

I dashuri e rreh! Duke folur për përvojën e saj, ajo dërgon një mesazh të fuqishëm

Emma Murphy është një nënë 26 vjeçare e dy fëmijëve nga Dublini. Emma është abuzuar fizikisht, nga burri i saj ndaj ajo do të jap një mesazh sot. Emma flet për marrëdhënien me burrin e saj, me të cilët ajo ka qenë e martuar prej më shumë se 3 vjet. Ajo shpjegon se sa e ka dashur dhe besuar atë, derisa ajo filloi të zbulonte që burri i saj e kishte mashtruar disa herë. Emma nuk mund të besonte më në burrin e saj dhe ndërsa biseda e tyre bëhej më e nxehtë, burri i saj filloi ta dhunonte fizikisht. Kur abuzimi ishte në kulmin e saj…Per te lexuar lajmin e plote klikoni ne reklamen me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *