0

Dëshironi flokë të gjatë, plot shkëlqim dhe të buta? Kjo është zgjidhja e përkryer për ju

Në këtë artikull do të ndajmë një sekret të rritjes ekstreme të flokëve me ujë të fermentuar orizi. Ky ujë ka përfitime të mrekullueshme për flokët tanë. Uji i kripur ka një karbohidrat, i cili gjithashtu mund të riparojë flokët e dëmtuar. Për ta përgatitur këtë ujë të orizit do t’ju duhet:…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *