0

Të puthësh foshnjat në buzë u shkakton probleme me…

Ajo konsiderohet prej kohësh si një shenjë e dashurisë dhe një formë përmirësimi raportesh.Megjithatë sipas një studimi të fundit, puthja e fëmijës tuaj në buzë mund t’ju sjellë atyre probleme shëndetësore, kavitete orale. Ky studim është realizuar nga shkencëtarët finlandezë ndërsa theksohet se vetëm një përafërim apo një të puthur e lehtë mund të përhap baktere të dëmshme nga prindërit tek foshnja…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *