0

Si ta largoni thartirën në lukth?

Gjetja e shkaktarit të aciditetit është çelësi i shërimit të tij. Ky acid shkon deri në ezofag dhe shkakton ndezje dhe iritim, gjë që mund të zvogëlojë madhësinë e rajonit të ezofagut. Të ngjirurit e zërit, të kollat, të vjellurat, asma, dhëmbët e prishur janë disa nga simptomat e aciditetit. Nga kjo gjendje rrezikoheni të fitoni kancer në ezofag…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *