0

Shpëtoni nga fryrja e barkut vetëm duke konsumuar këto ushqime

Ndiheni të fryrë? Sikur keni shtuar 5 kg për dy ditë. Me shumë mundësi mund ta keni nga fryrja e barkut. Fatmirësisht, mund të shpëtoni prej saj duke bërë vetëm disa ndryshime të thjeshta në dietë, që do të forcojnë dhe përmirësojnë shëndetin e zorrës. Rritja e dozës së fibrave është nisja më e mirë. Rekomandohet që të rriturit të konsumojnë 20-30 gramë fibra çdo ditë…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *