0

Pesë mënyra se si të zgjeroni këpucët dhe çizmet që ju vrasin çdo ditë

1 palë, 2, palë, 3 palë…45 palë, nuk janë çorape, por këpucë dhe me siguri nëse i futeni kërkimeve në dollap do të kuptoni që keni edhe ju aq a në mos më shumë. Por përtej të gjithave, në qoftë se ekziston diçka të cilës femrat nuk i rezistojnë dot janë pikërisht këpucët. Shpeshherë ‘’gënjeheni’’ nga imazhet shumëngjyrësh që shkëlqejnë në vitrina ose hyni në dyqan thjesht për të parë dhe përfundoni duke blerë këpucë edhe pa i provuar. Por, me siguri nuk e keni llogaritur ndjesinë e shtrëngimit të këpucëve tek gishtat dhe prerjen nga pask këmbës…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *