0

Përdorni hithra kundër rënies së flokëve!

Më poshtë po paraqesim një recetë të thjeshtë për të përgatitur një locion me bazë hithrën, e cila do të përdoret pas shampos, në mënyrë që të forconi flokët. Mbani shënim! Merrni gjashtë gjethe hithre dhe i përdorni për të përgatitur një çaj. Zieni një gotë me ujë, shtoni 6 gjethet e hithrës dhe sapo ato të kenë marrë një valë e hiqni nga zjarri dhe e lini të pushojë për 10 minuta. Pas kohës së kaluar kulloni çajin dhe e lini të ftohet…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *