0

Nëse do i dinit të gjitha vetitë shëruese të këtij lëngu, më besoni se do ta pinit cdo ditë!

Ndonjëherë zgjidhjet më të thjeshta janë më të mirat. Kjo recetë mund të jetë shumë e lehtë për t’u përgatitur, kushton pothuajse asgjë dhe mund t’ju ndihmojë vërtet. Gjërat me veti shëruese kanë nje shije jo tërheqëse për ne, dhe ato qe kane shije te mire shpesh na bejne keq. Lëngu i patates me te vertete është pa shije, por është jashtëzakonisht i shëndetshëm. Lëngu i patates ndihmon në krijimin e ekuilibrit acid-bazë të trupit, gjë që është veçanërisht e rëndësishme për ne, sepse dietat e sotshme i shkaktojne trupit tone aciditet…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *