0

Nëna vdes gjat lindjes por i shoqi i thote dy fjale qe e sjellin ate ne jete!

Doug dhe Melani Pritchard prisnin femijen e tyre te dyte. Shtatezania e Melanis kishte pasur ecuri normale por kur shkoi ne maternitet cdo gje ndryshoj. Melanie njoftoi infiermeren qe nuk ishte mire dhe se i merreshin mendt. Doktorri nuk po e kuptonte shkakun e gjendjes se saj jo te mire.

Gjerat rrodhen shpejt dhe zemra e saj ndaloi. Melani kishte nje semundje qe i ndodh 1 ne 80000 raste. Besohet se shkaktohet nga lëngu amniotik që vjen .. Per te pare videon kliko ne reklamen me poshte

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *