0

Ndiqni këto hapa dhe do të keni fytyrën që keni ëndërruar

jollat kafe në fytyrë janë një problem që shfaqet kryesisht kur kthehemi nga plazhi për shkak të ekspozimit ndaj diellit. Faktorë të tjerë mund të jenë mungesa e vitaminave, shtatëzania, funksionimi i dobët i mëlçisë etj. Një mënyrë mjaft efektive për të hequr këto njolla por edhe për të eliminuar çdo problem tjetër të lëkurës si puçrra dhe pika të zeza është aplikimi i metodave natyrale…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *