0

Mos e vloni ujin dy herë pasi u rrezikohet jeta

Shumica kanë zakon që ujin e vlojnë më herët të cilin e lënë në enën në të cilën e kanë vluar por që më vonë e vlojnë sipas nevojës. Uji i tillë është shumë i dëmshëm për shëndetin, sepse me rastin e vlimit përsëdyti liron arsen, nitrate dhe fluor. Uji i vluar përsëdyti mund të jetë jashtëzakonisht i rrezikshëm, sepse përbërja e ujit ndryshon kur vlohet…Per te lexuar lajmin e plote klikoni ne reklamen me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *