0

Kamerieri nga Berati: Si bëra se…. me çiftin në hotel

Një djalë i ri nga Berati tregoi historinë e tij ë të bukur seksuale. 23 vjeçari M.M ka treguar se si ëhstë ndier për herë të parë kur ka bërë seks tresh dhe si i erdhi ftesa.
Letra e djalit:
Jam 23 vjeç dhe para 4 vitesh punoja në një hotel si kamerier ku bëja dhe shërbim dhome. Një ditë të dielë në hotelin ku unë punoja erdhi një çift i ri, dhe ata pasi morën dhomën porositën një shishe uiski dhe më kërkuan që t’ua çoja në dhomë. Pas 30 minutash unë u ngjta lart, në dhomën 301 ku ishte akomoduar çifti.
Në moment që u afrova afër derës dëgjoj të bërtitura dhe për një çast ngurova, por pastaj vendosa që të trokas pasi më duhet të çoja porosinë.Per rrefimin e plote shtype reklamen me poshte

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *