0

Ja çfarë ndodh kur shtoni pesë aspirina në lavatriçe

Ju ka ndodhur të vini re që bluza apo këmisha juaj e preferuar nuk është më aq e bardhë si në fillim? Ndoshta keni menduar se është bërë kështu nga ndonjë përzierje e gabuar me veshjet me ngjyrë ose detergjenti jo shumë cilësor, por edhe kur keni blerë një detergjent më të shtrenjtë, njollat dhe hija e grisë nuk janë larguar prej tyre. Nuk është nevoja të lodheni më kot apo të përdorni zbardhues që dëmton veshjet, zgjidhja është shumë më e thjeshtë se kaq…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *