0

Historia më prekëse e gruas që lindi foshnjën e mrekullisë

Tess Morten, 47 vjeç, kishte hequr dorë nga shpresa që ndonjëherë të kishte një fëmijë pas tre cikleve të dështuara të farëzimit invitro. Një ditë ajo shkoi për një skanim në stomakun e saj të fryrë, të sëmurë dhe të lodhur. Por në vend të zbulimit të kancerit ovarian, skanimi tregoi se ajo ishte duke pritur një fëmijë.
Tess lindi fëmijën Molly, me peshë 3.5 kg, tetë muaj më parë…Per te lexuar lajmin e plote klikoni ne reklamen me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *