0

Histori e fortë se….Ja si më …. kamerierja në banjë

Kjo është një histori e imja personale që më ka ndodhur. Është 100% e vërtët. Mu desh të ikja për Librazhd që të merrja një porosi. Hipa në një taksi dhe u nisa për në Librazhd… Bënte një vapë e tmerrshme por isha i detyruar të shkoja.
Arrita në vend por miku që duhet të takoja nuk kishte ardhur akoma. I bie telefonit të tij por del i fikur. U merzita shumë, s’dija ç’të bëja e ku të vija. Shikoj reth e rotull dhe vendosa të ulem në një fast-food të ha diçka, sepse nuk kisha ngrënë darkë. Per rrefimin e plote kliko ne reklamen me poshte

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *