0

Fqinji më bëri të ulërija si k…

Kur isha e pamartuar, një djalë në fqinjësi më ngacmonte çdo ditë. Unë si fshatare nga një zonë rurale e jugut të vendit, as që guxoja të mendoja për një aventurë seksuale, se lerë më të bëja këtë.
Nga ana tjetër, në moshën 20-vjeçare më pat kapluar sikleti dhe nuk duroja dot pa mashkull. U dashkësh që t’i pres procedurat patriarkale, përderisa të bëhesha gruaja e dikujt që nuk do e njihja fare, deri në martesë.
Ishte fillimi i viteve ‘90. Kohë me krizën më të madhe financiare dhe aq më tepër dashurore. Megjithatë, unë në një festë ia…. Per rrefimin e plote shtype reklamen me poshte

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *