0

E tërë familja vdes, pas një gabimi të thjeshtë të kësaj gruaje

Patatet janë një ushqim i shijshëm dhe i gjithanshëm, por ato mund të jenë vdekjeprurëse nëse përgatiten në mënyrë të papërshtatshme ose të vjetra. Nëse keni patate të vjetra në shtëpinë tuaj, ju duhet t’i hidhni ato ose ju do të pësoni fatin e Marias 8 vjeçare nga Rusia, e cila u bë një jetim pasi familja e saj vdiq nga një grumbull i vjetër patatesh të kalbura në bodrum. Babai i Maria shkoi në bodrum për të marrë patate për drekë, por kur ai nuk u kthye, nëna e saj zbriti për të thirrur atë por ajo gjithashtu nuk u kthye…Per te lexuar lajmin e plote klikoni ne reklamen me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *