0

Doktorët zbulojnë ilacin që meshkujt të mos i lënë shtatzënë gratë dhe mban larg spermën nga vezoret

Shkencëtarët britanikë kanë arritur një hap më afër krijimit të një pilule kontraceptive mashkullore. Zbulimi, i cili mund të ndihmojë miliona çifte, përfshin një proteinë përgjegjëse për ‘lundrimin’ e spermës. Hulumtuesit kanë zhvilluar një kompleks të ri që përkohësisht e çaktivizon këtë protein. Sperma e prekur mbetet e paaftë për të notuar, që do të thotë se ata nuk kanë shpresë për të fekonduar vezën e një gruaje…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *