0

A e dini sa kushton varësia juaj ndaj kafesë?

Disa njerëz nuk mund të fillojnë ditën pa një filxhan kafeje – por kjo varësi ndaj kafeinës mund t’ju kushtojë shumë më tepër sesa e mendoni. Një kalkulator i ri në Britani llogarit se sa ju kushton pija juaj e preferuar çdo vit, duke marrë parasysh llojin e kafesë dhe sa shpesh e pinë atë gjatë javës, dhe shuma përfundimtare mund të jetë mjaft tronditëse. Kalkulatori zbuloi se blerja e kafesë disa herë në javë mund të shkojë qindra paund në një vit…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *